Vanliga frågor

Datasystem är stela, varför vi inte kan skriva exakt som vi vill. 0kr betyder att ni inte ska betala någonting vid anmälan, utan beloppet faktureras i efterhand till det företag som angivits i anmälan. Vanligtvis skickas fakturan ut i juni av Brunsswick Real Estate.

Nej, inget excelark då det tyvärr kan ställa till det om inte fälten matchar exakt osv. Maila oss i stället företagets faktureringsuppgifter samt kontaktperson och faktureringsmail och be oss att skicka er en företagsspecifik anmälningslänk. Då skapar vi en länk som gäller just ert företag och ni betalar mot faktura efter loppet. Denna länk sprider ni internt till de personer som ni vill ska springa för ert företag samt betalas av företaget. De anmäler sig individuellt och en person slipper att fylla i alla personers uppgifter.

För att få en riktig nummerlapp med namn, företagstillhörighet samt färg efter donationsbelopp så måste anmälan komma in absolut senast 25 april kl. 12:00.

Det går att anmäla sig på plats fram till ca 1h före start men då får man en blank nummerlapp utan namn och företag etc.

Ja det kan du, upp till en dryg vecka innan start kan man själv gå in och ändra distans via en länk i bekräftelse-mailet som skickades ut i samband med registrerad anmälan.

Ett start-PM mailas ut till angiven mailadress runt den 25 april. Start-PM kommer även att läggas upp på hemsidan.