Vanliga frågor

Vi ber er att utse EN person från ert företag som hämtar ut alla era deltagares nummerlappar i nummerlappsutdelningen. Vi kommer att ta den personens namn och mobilnummer så att hen går att nå.

Nummerlapparna är sorterade efter företagsnamn från A-Ö och paketerade i buntar.

Deltagare som ej uppgivit ett företagsnamn i sin anmälan hittar sin nummerlapp under Ö (övriga). 

På nummerlappen hittar ni er tag som ni använder vid värdeinlämningen. Riv av och fäst runt väskan med hjälp av häftapparater som finns vid värdeinlämningen.

Tidtagningschipet sitter fäst på baksidan av nummerlappen. Låt det sitta kvar där!

Ni kan lämna in en väska vid behov i värdeinlämningen. Tagen som skall markera väskan river ni av från er nummerlapp. Fäst tagen runt väskans handtag och fäst med häftklamrar som finns vid värdeinlämningen.

Ja det kan du, upp till en dryg vecka innan start kan man själv gå in och ändra distans via en länk i bekräftelse-mailet som skickades ut i samband med registrerad anmälan. Därefter kan ni maila lisa@urbantribes.se för att ändra distans. OBS! Vi göra under inga omständigheter distansbyten den 4 MAJ. Alla dessa förfrågningar kommer att ignoreras då vi är ute på fältet och jobbar med loppet.

Ett start-PM mailas ut till angiven mailadress runt den 27 april. Start-PM kommer även att läggas upp på hemsidan.

Datasystem är stela, varför vi inte kan skriva exakt som vi vill. 0kr betyder att ni inte ska betala någonting vid anmälan, utan beloppet faktureras i efterhand till det företag som angivits i anmälan. Vanligtvis skickas fakturan ut i juni av Brunsswick Real Estate.

Nej, inget excelark då det tyvärr kan ställa till det om inte fälten matchar exakt osv. Maila oss i stället företagets faktureringsuppgifter samt kontaktperson och faktureringsmail och be oss att skicka er en företagsspecifik anmälningslänk. Då skapar vi en länk som gäller just ert företag och ni betalar mot faktura efter loppet. Denna länk sprider ni internt till de personer som ni vill ska springa för ert företag samt betalas av företaget. De anmäler sig individuellt och en person slipper att fylla i alla personers uppgifter.

För att få en riktig nummerlapp med namn, företagstillhörighet samt färg efter donationsbelopp så måste anmälan komma in absolut senast 25 april kl. 12:00.

Det går att fortsätta att anmäla sig fram till 16:00 4 maj (ni behöver EJ vara på plats utan fyll i anmälan på denna hemsida). Ni får en blank nummerlapp utan namn och företag etc.

Anmäler du dig den 4 maj så hämtar du ut din nummerlapp vid bordet märkt ”Efteranmälan”.