Om tävlingen

Spring För Livet - 2 maj 2024

Vi ses på Djurgården och springer tillsammans igen!

Spring För Livet är en löptävling som på initiativ av Brunswick Real Estate anordnas på Djurgården i Stockholm varje år i maj. Alla intäkter går oavkortat till UNICEFs projekt i Malawi. I år hålls loppet torsdag den 2 maj och deltagarna kan springa 5 eller 10km – tillika 1 eller 2 varv runt Djurgårdskanalen. 

Starten sker återigen kl. 16:30 vid gräsytan framför Sjöhistoriska museet. 

Anmälningsavgiften är en donation till välgörenhetsprojektet om 500kr eller 1000kr (gulfärgad nummerlapp) och anges per person vid anmälan.

29 april  kl. 9:00 är deadline för anmälan för att få en riktig nummerlapp med namn, rätt donationsfärg och företag. Det går att anmäla sig samma dag men då springer man med en blank nummerlapp. 

OBS! Det underlättar planeringen, och minskar matsvinn enormt mycket när ni anmäler er i god tid!

Spring För Livet anordnas av Brunswick Real Estate, i samarbete med UNICEF och Företag för Malawi, och har sedan starten 2012 samlat in drygt 5,6 miljoner kronor. Genom att vara del av Företag för Malawi och anordna välgörenhetsloppet Spring För Livet så bidrar vi till en bättre framtidsutsikt för barn i Malawi. Vi hoppas också att det ska vara motivation och bidra till en bättre hälsa för medarbetare och branschkollegor.

Förbered er inför loppet genom att träna tillsammans. Urban Tribes erbjuder såväl löpträning som styrka och yoga.

Vid frågor gällande anmälningar eller träning inför loppet vänligen vänd er till Lisa McRae

Vid övriga frågor vänligen vänd er till Simon Iaffa Nylén