Om tävlingen

Spring För Livet - 2 maj 2024

Vi ses på Djurgården och springer tillsammans igen!

Spring För Livet är en löptävling som på initiativ av Brunswick Real Estate anordnas på Djurgården i Stockholm varje år i maj. Intäkterna går till UNICEFs arbete för barns rättigheter i Malawi, så som att tex. stödja ett nätverk av verksamheter som inkluderar fritidsaktiviteter, mental hälsa, medicinsk hjälp, juridiskt stöd och förebyggande arbete mot övergrepp.

I år hålls loppet torsdag den 2 maj och deltagarna kan springa 5 eller 10km – tillika 1 eller 2 varv runt Djurgårdskanalen. 

Starten sker återigen kl. 16:30 (gäller 10km) vid gräsytan framför Sjöhistoriska museet. 

Första start för 5km går kl. 16:40. Nytt för 2024 är att vi delar upp startfältet på 5km i startgrupper med start varannan minut.

  • Startgrupp 1: 20 min eller snabbare. START 16:40
  • Startgrupp 2: 25 min eller snabbare. START 16:42
  • Startgrupp 3: 30 min eller snabbare. START 16:44
  • Startgrupp 4: Resterande 5km löpare samt flanörerna. START 16:46

Vi ber er att respektera uppdelningen för bästa upplevelse och minsta möjliga trängsel.

Anmälningsavgiften är en donation till välgörenhetsprojektet om 500kr eller 1000kr (gulfärgad nummerlapp) och anges per person vid anmälan.

Som företag kan ni välja att betala med kort eller mot faktura.

Ska ni anmäla fler än 8 personer och önskar att betala mot faktura, kan vi hjälpa er med ett företagsspecifikt anmälningsformulär som gör anmälan aningen enklare. Vänligen maila lisa@urbantribes.se och be om detta. I mailet behöver ni delge företagets faktureringsuppgifter så som; orgnr, företagsnamn, referens, samt detaljer för vart fakturan skall mailas, registreras m.m. Vi ber er att vara noggranna med era uppgifter. Det underlättar vår administration enormt om ni anger rätt uppgifter från början.

Fakturorna skickas ut efter loppet, vanligtvis i juni, och ni faktureras för antal anmälda deltagare.

26 april  kl. 9:00 är deadline för anmälan för att få en riktig nummerlapp med namn, rätt donationsfärg och företag. Det går att anmäla sig senare eller samma dag som loppet men då springer man med en blank nummerlapp. 

Nummerlapparna kommer att sorteras efter företag och buntas samman i ett kuvert. Lämpligast är att 1 person per företag hämtar ut nummerlappskuvertet i nummerlappstältet från 15:30 den 2 Maj och delar ut till övriga.

OBS! Det underlättar planeringen, och minskar matsvinn enormt mycket när ni anmäler er i god tid!

Spring För Livet anordnas av Brunswick Real Estate, i samarbete med UNICEF och Företag för Malawi, och har sedan starten 2012 samlat in drygt 5,6 miljoner kronor. Genom att vara del av Företag för Malawi och anordna välgörenhetsloppet Spring För Livet så bidrar vi till en bättre framtidsutsikt för barn i Malawi. Vi hoppas också att det ska vara motivation och bidra till en bättre hälsa för medarbetare och branschkollegor.

Förbered er inför loppet genom att träna tillsammans. Urban Tribes erbjuder såväl löpträning som styrka och yoga. Även föreläsningar och aktiviteter i samband med kick-offer.

Vid frågor gällande anmälningar eller träning inför loppet vänligen vänd er till Lisa McRae

Vid övriga frågor vänligen vänd er till Simon Iaffa Nylén